Ana içeriğe atla

Almanca Sertifika Programları

ertifikat Deutsch (ZD) Zertifikat Deutsch (ZD); uluslararası geçerli olan Avrupa Konseyi skalasına uygundur. B1 seviyesinde sınav  uygulanmaktadır. ZD Alman Göç ve Mülteci Bakanlığı (Bundesministerium für Migration und Flüchtlinge, BAMF) tarafından 1 Ocak 2005'ten beri uygulanan entegrasyon kurslarının bitirme sınavı olarak kabul görmektedir.

Zertifikat Deutsch für den Beruf (ZDfB) sertifikasıyla Alman dilinde yazılı ve sözlü olarak günlük meslek hayatında yeterli seviyede iletişim kurabildiğinizi kanıtlıyorsunuz. B2 seviyesinde uygulanan bir sınavdır. Meslek diline yönelik olduğu için Zertifikat Deutsch für den Beruf endüstri ve ticaret tarafından aranan bir sınav türüdür.

Goethe Zertifikat; ileri düzeyde bir dil seviyesi gerektirmektedir. Çok sayıda ülkede Alman filolojisi bölümüne giriş koşulu olarak kabul edilmektedir.

Deutsches Sprachdiplom (DSD Stufe ll)

(C1 seviyesi) süresiz geçerliği olan ve Almanca Kursu en yüksek seviyesini belirten, uluslararası geçerliliğe sahip dil diplomasıdır. YGS ve LYS sonucu okumaya hak kazandığınız herhangi bir bölümü Almanya'da hazırlık olmadan okuma hakkına sahip olursunuz. Deutsches Sprachdiplom Stufe I (B1 seviyesi) ise yine süresiz geçerliliği olan ve Almancanın orta seviyesini belirten, uluslararası geçerliliğe sahip bir dil diplomasıdır. YGS ve LYS sonucu okumaya hak kazandığınız herhangi bir bölümü Almanya'da hazırlık sınıfına kayıt yaptırmak şartıyla okuma hakkı verir.

TELC Deutsch GmbH – telc sınavları A1-A2-B1-B2-C1 seviyelerinde ve yetişkinlere, öğrencilere, mesleğe yönelik olmak üzere üç ayrı hedef grubuna dönük hazırlanmaktadır.

Yetişkinlere Yönelik Telc Sınavları: Yurtdışındaki üniversitelere başvurmak, çeşitli ülkelere göç etmek veya yurtdışında çalışmak isteyen kişiler içindir.

Öğrencilere Yönelik Telc Sınavları: 12-16 yaş arası ortaöğretim ve lise öğrencilerine yöneliktir.

Çalışanlara Yönelik Telc Sınavları: Dil becerilerini profesyonel anlamda yurt içi veya yurt dışında belgelemek isteyenler içindir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

kızılay hilali ahmer koleksiyonu

1867 yılında Paris'te açılan sıhhat sergisi münasebetiyle milletlerarası yalnızca Kızılhaç Sıhhiye Konferansı toplandı. Osmanlı Hükümeti bu konferansa Mekteb-i Tıbbiye Tatbikat Muallimi Miralay Dr. Abdullah Beyi göndermişti. Dr. Abdullah Bey, konferans dönüşü Cenevre Mukavelenamesinin Türkiye vasıtası ile da tatbik edilmesini istedi. İşte Kızılay ve Hilal-i Ahmer burada kuruldu. Bu girişimler sonucu Serdar-ı Ekrem Ömer Paşa'nın emirleriyle ve Tıbbiye Nazırı Marko Paşa ile Kırımlı Dr. Aziz Bey'in teşebbüsleriyle 66 azadan oluşan Mecruhin ve Marday-ı Askeriye İmdat ve Muavenet Cemiyeti (Asker, Hasta ve Yaralılara İmdat ve Arzu Derneği) 'ni 11 Haziran 1868 yılında kurdular. Böylece geçici başkanlığa Marko Paşa'nın, Genel Sekreterliğine Dr. Abdullah Bey'in getirildiği Kızılay'ın kuruluşu tamamlanmış oldu. OSMANLI HİLAL-İ AHMER CEMİYETİ'NE DÖNÜŞÜM 1877-1878 yıllarında Osmanlı Rus Savaşının başlaması ile

Xer Cosmetic Diş Beyazlatıcı Toz

Xer Cosmetic Diş Beyazlatıcı Toz Nedir. Xer Cosmetic  Diş Beyazlatıcı Toz  içeriğinde ki aktif karbon bileşenleri sayesinde ilk kullanımdan itibaren etkisini gösteren düzenli kullanımda dişlerinizi üç ile dört tona kadar diş beyazlatan fırçalama tozudur. Kaynak:  https://disbeyazlaticitoz.com

iş hukuku avukatı ne iş yapar

İş sağlayan tarafından mal veya hizmet üretmek amacıyla maddî olan ve olmayan unsurlar ile işçinin beraber örgütlendiği birime ofis denir. İşverenin işyerinde ürettiği mal ve ya hizmet ile nitelik tarafından bağlılığı bulunan ve aynı İdare altında örgütlenen yerler (işyerine bağlı yerler) ile dinlenme, çocuk emzirme, yemek, uyku, yıkanma, muayene ve bakım, gövde ve meslekî eğitim ve avlu bu gibi  iş hukuku avukatı  öteki eklentiler ve araçlar da işyerinden sayılır. İşyeri, işyerine bağlı yerler, eklentiler ve araçlar ile oluşturulan iş organizasyonu kapsamında bir bütündür. İş Mahkemelerinde En Çok Açılan Davalar İş mahkemelerine dava açmadan evvela arabuluculuk şartı getirilmiş olsa da yinede iş mahkemelerini meşgul eden davalar genelde